Krnovská nemocnice
Sdružené zdravotnické zařízení Krnov, příspěvková organizace Příspěvková organizace Moravskoslzeského kraje

Martin Maxa zazpíval pacientům v nemocnici Město Albrechtice

Krásným gestem potěšil pacienty LDN, OOP a Sociálních lůžek ve Městě Albrechticích zpěvák Martin Maxa. Během své návštěvy Moravskoslezského kraje si našel čas, aby jim zpříjemnil odpoledne. Bezmála hodinové vystoupení odzpíval bez nároku na honorář.

Martin Maxa je skvělý oblíbený zpěvák, ambasador závodu veteránů Trofeo Niké, na kterých jsme se několikrát setkali. Jsem opravdu rád, že jsme měli možnost díky jeho manažerce Marcele Rotter a starostce Města Albrechtice Janě Murové domluvit toto krásné a milé zpříjemnění adventního času pro naše pacienty, “ uvedl ředitel SZZ Krnov MUDr. Ladislav Václavec, MBA.

Koncert v doprovodu houslistky Jolany a kytaristy Tomáše zaplnil společenskou místnost nemocnice ve Městě Albrechticích. Někteří pacienti na koncert zpěváka, kterého doteď viděli jen v televizi, čekali již dlouhé desítky minut před plánovaným začátkem koncertu, aby si zajistili místa s nejlepším výhledem na populárního umělce. „Jsme velmi vděční za to, že k nám pan Maxa zavítal. Léčba na lůžkách následné péče je zdlouhavá a složitá a našim pacientům podobné zpestření běžného dne udělá obrovskou radost. Navíc, jak známo, hudba také léčí,“ poděkoval za pacienty primář MUDr. Marek Šťastný.

FOTO – Populární zpěvák Martin Maxa v doprovodu kytaristy Tomáše a houslistky Jolany zpříjemnil pacientům v nemocnici ve Městě Albrechticích ve čtvrtek 7. prosince adventní čas.  Foto: Jiří Krušina

BcA. Květa Urbánková, DiS.

Tisková mluvčí SZZ Krnov

Tel. 703 450 287