AKTUÁLNÍ PROVOZNÍ DOBA ODBĚROVÉHO MÍSTA od 16.5.2022

NA TEST PRŮKAZU SARS-CoV-2 (Covid-19) antigenním testem

Testy probíhají na řádně vyznačeném Odběrovém místě, které se nachází při vstupu hlavní branou do areálu nemocnice, naproti vrátnice. Provozní doba se řídí kalendářním rozpisem zadaným v objednávkovém portále „RESERVATIC“, počty odběrů jsou omezené kapacitou odběrového místa.

Před vjezdem do areálu nemocnice je na veřejném parkovišti vyčleněno několik bezplatných parkovacích míst pro zájemce o testování.

Odběr je hrazen přímo na odběrovém místě pouze bezhotovostně (platební kartou).

Potvrzení o výsledku testování pro vás bude připraveno k vyzvednutí na odběrovém místě následující den.

Zájemci o ANTIGENNÍ TEST se musí zaregistrovat prostřednictvím portálu RESERVATIC ANTIGEN. Odkaz na tento portál naleznete níže. Program vám vygeneruje volný termín. Poté si vyberete datum i čas testu a na zvolený termín se dostavíte do nemocnice – Odběrového místa. Výsledek testu je znám do 15 minut od jeho provedení a bude vám sdělen na místě. Dle požadavku vám bude vystaven certifikát s výsledkem testu.

ANTIGENNÍ TEST NENÍ HRAZEN POJIŠŤOVNOU! Pacient si musí sám uhradit částku 200 Kč. Platba přímo v odběrovém místě - pouze kartou.

• Před testováním je nutné objednání v systému  RESERVATIC.
  • Bez objednání v systému nebude test proveden!
  • K odběru se dostavte s kartičkou pojištěnce a občanským průkazem.

PROVOZNÍ DOBA ODBĚROVÉHO MÍSTA:

V pracovní dny: PCR  odběry    Po a Pá  7:00 – 10:00 hod.     Út, St, Čt  ZAVŘENO

AG testy         Po a Pá  7:00 – 10:00 hod.     Út, St, Čt  ZAVŘENO

So, Ne a SV: ZAVŘENO

Prosím, respektujte Vámi zvolený den a čas odběru, abyste předešli zbytečnému čekání.

Do odběrového místa vstupujte s respirátorem nebo rouškou.

Při vstupu do odběrového místa je umístěn bezdotykový dávkovač dezinfekce, máte možnost provést hygienickou desinfekci rukou.

K odběrům postupujte vyznačeným směrem šipkami a dodržujte vyznačené povinné rozestupy, tak aby provoz odběrů byl plynulý, jednosměrný a hygienicky bezpečný.

POKRAČOVAT ZDE